Jak znacie jakieś fajowe gry to piszcie :]
------------------------------------------------------
World of Warcraft, Call of duty 1 i 4 to fajne gerki
Małpa
Medieval Total War, Rome Total War- nie grałem w Medieval II bo mój złom tego nie poradzi
Europa Universalis 1 i 2, Hearts of Iron, Mroczne wieki- nowsze wersje- problem jak wyżej
Generał
Zero grafiki tylko kolorowe plamy jako zasięg terytorium i tekst ale jaka frajda z pokonania kompa... Można ciąć godzinami
Civilization III- nowsze wersje- patrz: EU i Medieval
Pro Evolution Soccer (zwłaszcza 6) i odpowiednik- seria Winning Eleven
Ogame, Travian, Plemiona, Delirium, Hattrick...
Football Manager (od 2005 w górę), Capitalism II no i oczywiście kultowy Counter Strike...
Sporo się grało za młodych lat i nawet dużo się osiągnęło Ze spokojnym sumieniem mogę wam te tytuły polecić. Do wyboru do koloru, kto co lubi:)
W niektóre tytuły gram do dziś, a w PES'a mam nadzieję wystartować w mistrzostwach... Zobaczymy czy zdążę w przyszłym roku. Ktoś chętny na sparing??
Ostatnio edytowany przez r3pr3z3nt4nt (2007-12-18 16:39:29)
Human
Tak ostatnio gram z kolegami w Bombermana na cztery osoby na jednej klawiaturze Musze powiedzieć, że to bardzo brutalna gra
Fajnom grom przez neta jest Soldat, morzna go pobrać z tąd http://www.soldat.pl/pl/download.html. Niewiem jak wam ale mi się podoba.
Knights and Merchants było prze pograne pamiętam jak mały byłem to dzięki kodom sobie przeszedłem te mapy w których byly zasadzki albo bitwy a nic się nie rozbudowywało... bo ta gra była niby dobra ale te rozbudowy były na głupiej zasadzie a ja nienawidze tracić niepotrzebnie tyle czasu.
Loki - nie mam pojęcia jakto tak w skrócie wygląda... ?
co do jakichkolwiek rpg dla mnie to jest wszystko na jedno kopyto już. po przejściu lub tylko widzeniu tylu rpg czy tam mmorpg to się wydaje wszystko takie same dlatego wiedźmin już mi wystarczy że widziałem kilkanaście sekund, ale diablo2 to co innego. To jest legenda jak dla mnie. Jeśli miałbym grać w rpg to chyba nie grałbym w WoW, Guildwars albo lineage2 chociaż są dobre - ale w d2. Bo tam idziesz do expowania kilka-kilkanaście sekund a nie że idziesz 5-10min, a jak padniesz to znowu lazisz... no i do tego to jest blizzarda=masa ludzi,masa poprawek:]
Warlords kojarze battelcry czyli chyba odpowiednik warlords4 i mi bardzo podpasowało ale grałem tylko na pojedyncze gry i zdobywanie expa na hirka, no i nie długo ... ale bym zagrał jeszcze kiedyś. kojarze minotaura bohatera minotaury zero magii full siła i jazda heh.
Teraz to gram w te 3 mmorpg
BiteFight
Gladiatus
Plemiona
zarabiste sa polecam
a jesli chodzi o inne niz mmorpg to polecam te gry
Diablo 2
Newverwinter Nights 1-2
Gothic 1-3
Star Wars KOTOR 1-2
nfs u, u2, mw, carbon
Ostatnio edytowany przez emis (2007-12-23 19:50:49)
Małpa
saper,miscz klawiatury,chesse1000 i wiele wiele innych nie polecam xd