Małpa
wiedzieliście ze w AB miały być 2 nowe zamki (żywiołów i maszyn!!!) jednak posprzeciwach a nawet szantarzach fanów wycofali ten drugi. Ja tam sie nie dziwie bo jak by wyglądało jak np. gryf atakowałby czołg
slawekg2007 napisał:
wiedzieliście ze w AB miały być 2 nowe zamki (żywiołów i maszyn!!!) jednak posprzeciwach a nawet szantarzach fanów wycofali ten drugi. Ja tam sie nie dziwie bo jak by wyglądało jak np. gryf atakowałby czołg
Cos słyszałeś ale chyba sam nie wiesz co dokładnie!?! To było troche inaczej tylko 5% fanów sprzeciwiło sie temu zamkowi a i tak według Grega Fultona członak NWC te 5% to i tak za dużo wiec zamek Forge nie powstał.
Jak ktos ma ochote dowiedzieć sie czegos wiecej zapraszam na ta stronke: http://www.acidcave.net/forge.php
P.S. (Jak by ktos nie wiedział to diabły sa tak naprawde kosmitami )
Ostatnio edytowany przez targacz88 (2007-12-09 20:50:17)
slawekg2007 napisał:
bylby niezly ubaw Gryfy Czołg xD nieslyszalem o tym drugim zamku
czytając z tej stronki bylo by naprawde ciekawie fajnie zrobione
ale coz
komus sie to nie spodobalo xD
Ostatnio edytowany przez steruch (2007-12-12 22:58:51)
Piersze słysze o miescie robotów ale fajnie byłoby gdyby był dodatkowy zamek
Miasto maszyn, to wy zaraz o jakichś robotach i czołgach, moim zdaniem były by tam np. jakieś maszyny, które som sterowane przez kogoś, ale nie guzikami czy jakimiś dzwigniami tylko pracom fizycznom.
Ostatnio edytowany przez Vegeta (2007-12-23 12:21:13)
Human
The forge, zamek w którym są nowoczesne technologie, polecam anglojęzyczną stronkę:
http://www.heroesofmightandmagic.com/forgetown/
Ostatnio edytowany przez Morgan Ghost (2007-12-22 11:45:40)
Wildze że mało kto z was grał w Might & Magic (I,II,III i tak do IX) Starozytni posługiwali sie wyższą technologia, w jednej z części M&M chyba w 6 albo 7 nie pamiętam dokładnie w pewnym momencie zamisat łuku czy kuszy miałem LASER i tak to juz jest że Heroes to nie tylko smoki i magia ale też kosmici i lasery czy wam sie to podoba czy nie tak było i jest
Po prostu poszperajcie w necie i poszukajcie całej historii a na pewno was nie źle zdziwi hehe szczególnie początki Sandro w M&M
Ostatnio edytowany przez targacz88 (2007-12-26 02:31:08)