Małpa
GTA San Andreas Spellforce 2 Diablooo2!!!(chociaz w porownaniu do klimatu d1 kazda gra wymieka to 2 wybralem tylko dlatego ze ma wiekszy swiat i wiecej mozliwosci) Fajne bylo tez pierwsze age of empires czasem lubie sobie w fife walnac. Mam tez sentyment do TOMB RIDERA II. Swietna przygodowka naprawde trudna i wciagajaca. Wspolczuje graczom patrzacym tylko na grafe
Homo erectus
Diablo I, Diablo II, Baldur`s Gate I
a inne dobre to:
baldur2,
icewind,
lionheart,
arcanum,
Total Annihilation, wszystkie chodzą na najsarszym przetpotopowym zlomie;)
oprocz komputerowych tez lubie planszowki: ryzyko, osadnicy z catanu, carcassone. polecam!
Małpa
Total Annihilation mmmm dobra gierka sporo sie grało hehe ale teraz płytki nie mam :S
Małpa
WarCraft 3 Frozen Throne, Kozacy Europejskie Boje, Settlers 3,Age of Empires, itp.
Human
Nooo Dark Qrczak, Total wymiata ponad wszystko Zwłaszcza dodatki
Ostatnio pograłem po sieci GTA2, wciąga bardziej niż nowe części
jansen napisał:
Sudoku wymiata
Dla mnie klasyka i grą do której wszystkie inne gry porównuje jest Baldur's Gate 2. A Diablo ma czego się uczyć od autorów BG2.
Właśnie, że dobrze że się nie uczy. Diablo jest jedyną rpg w którą mógłbym pocinać bo nie idziesz 20minut poexpować... bg przechodzisz raz czy dwa i nie ma mowy o czymś takim jak battle net.
wiesz, że dla mnie całe te bg i iwd są jednymi z najlepszych rpg, ale mówić że diablo powinno coś wziąć z bg to tak jakby h3 miało brać jak najwięcej z might and magic.
Do "cenzura" niech sobie ludzie w końcu rozdzielą te gry: bg, m&m czy co tam - podniecam się fabułą itp., h3, h5, diablo - na fabułe nikt nie zwraca uwagi prócz "cenzura" typu acidcave.com. Po prostu sobie jest bo bez to troche jakby zamiast jednostek były kropki, ale przecież obie rzeczy mamy w "cenzura"... starcraft np. też ma fabułe, którą to już nawet nikt nie zna:) mogło by być tak też z diablo i herosami o ile mniej "cenzura" by było...
oczywiscie to jansen nie było w ciebie tylko podszedłeś w mój drażliwy temat:]
Herosik: Proponuję zapoznać się z regulaminem. Zasady nie są po to, aby je łamać. Kultura obowiązuje wszędzie i wszystkich!
Ostatnio edytowany przez Pentacz (2008-01-07 11:20:25)
Masz "cenzura" w Krakowie!!
Tylko użyj pseudonimu a moje zbiry cię dopadną.
Tak na serio to prawda porównywanie gier to taka sobie dywagacja.... ale czasem sobie można A "cenzura" ci u nas dostatek w naszym pięknym kraju.
Poruszcie mój wrażliwy temat a wam "cenzura".
Herosik: Proponuję zapoznać się z regulaminem. Zasady nie są po to, aby je łamać. Kultura obowiązuje wszędzie i wszystkich!
Homo erectus
och i o wormsach zapomnialem :]